Privacyverklaring

 

Algemeen:

Claudies Fashion & Design, gevestigd in Roosendaal, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Claudies Fashion & Design
Hoveniersberg 70
4708 HB  Roosendaal
info@claudiesfashion.nl
06-33746372

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Claudies Fashion & Design verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@claudiesfashion.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

Claudies Fashion & Design verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Het verzenden van onze nieuwsbrief en/of ander reclamemateriaal
  • Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Claudies Fashion & Design verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming:

Claudies Fashion & Design neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Claudies Fashion & Design bewaart jouw persoonsgegevens 7 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden:

Claudies Fashion & Design verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Claudies Fashion & Design gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Claudies Fashion & Design en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jouzelf of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@claudiesfashion.nl.

Claudies Fashion & Design wil jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

Claudies Fashion & Design neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via info@claudiesfashion.nl . Claudies Fashion & Design heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

Persoonsgegevens welke digitaal worden verwerkt, worden zo veel mogelijk lokaal opgeslagen. Ons computersysteem is voorzien van de benodigde beveiligingssoftware. Indien opslag op externe servers noodzakelijk is, wordt verzending en opslag van deze gegevens zoveel als mogelijk beveiligd middels beveiligingssoftware, encryptie en/of wachtwoorden.

Niet digitale gegevens worden bewaard en verwerkt op een plaats welke normaal gesproken niet toegankelijk is voor derden.

Alle gegevens worden na 7 jaar vernietigd.